Til- og ombygning i Herning 

Få plads til hele familien med en tilbygning

Er familien blevet større og huset blevet for lille, kan det være en god idé at overveje en tilbygning. Hvis man er glad for sit hus og beliggenheden, og der er plads på grunden til en tilbygning, kan det være en rigtig god løsning for rigtig mange familier. Med en tilbygning efter en familieforøgelse er mange i pladsmangel og udvidelsen af boligen kan være et godt alternativ til at rykke hele familien op og flytte. Til- og ombygning tillader familier at lave nogle ændringer på huset, som giver mere plads og mere frihed til både forældre og børn. Med en tilbygning vil boligens værdi stige, og du kan derfor forvente, at få flere penge for den, hvis du får lyst til at sælge. Inden du går i gang med at måle op, er det en god idé, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad tilbygningen skal indeholde. Skal der være kloakering til bad eller køkken, eller skal der være kælder? Det er godt at være klar over sine ønsker og behov, inden processen går i gang.

Til- og ombygning af sommerhuse

Er sommerhuset blevet for småt eller trænger det til at blive opdateret, så kan en til- eller ombygning af sommerhuset gøre en stor forskel. Sommerhuse behøver ikke være store eller helt moderne, men nogle gange er den originale plan over huset ikke længere optimal. Hvis du gerne vil have åbnet op indtil køkkenet, have et større badeværelse eller mangler værelser, kan en tilbygning redde dig fra at sælge sommerhuset. Det er en investering at bygge om, men du kan spare nogle penge på valget af materialer og på at lave noget af arbejdet selv. Har du selv mod på at rive noget ned, køre affald væk eller male, så kan du spare nogle penge.

Ombygning og tilbygning af gamle huse

Det er dyrt at lave en tilbygning med køkken og bad, fordi der skal kloakeres, men mangler du ekstra plads til værelser, er det en billigere løsning. Skal dit ældre hus have en tilbygning, bør du overveje dit materialevalg. Grundet slid, vejr og vind, vil din tilbygning nemlig ikke komme til at lige det eksisterende hus, og du kan derfor overveje at lave bygningen i et helt nyt materiale som træ. Hvis du er vild med huset, som det er, kan du også få lavet en tilbygning, som passer til boligen, så den ikke skiller sig ud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Tømrerfirmaet Kurt Pedersen i Herning er vi en moderne virksomhed med et hold af dygtige snedkere og tømrere, som står klar til at hjælpe dig igennem processen med en tilbygning.

Vi kan altid hjælpe dig med din opgave, så kontakt ostelefon 20 27 93 63 for et gratis og uforpligtende tilbud på din tilbygning eller ombygning i Herning eller omegn.