Udskiftning af døre og vinduer i Herning

UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER 

Er boligen af ældre dato, kan det være en god idé at se på, hvor effektive vinduerne er til at holde på varmen. Er vinduerne utætte, kan de være skyld i en unødvendigt høj energiregning, fordi varmen suser ud ad vinduerne.

En udskiftning af vinduer og døre er en stor investering, så derfor er det vigtigt at have erfarne folk til at udføre arbejdet. Hos Tømrerfirmaet Kurt Pedersen i Herning har vi mange års erfaring med at skifte både døre og vinduer. Vi hjælper med at fjerne de gamle vinduer, måle op, montere de nye og sikrer, at alt holder tæt, inden vi rydder op og efterlader dig til at nyde de nye vinduer og se frem til en besparelse på varmeregningen.

Har du særlige ønsker til materiale, udseende og vedligehold står vi også klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi opsætter vinduer og døre af træ, som kan kræve mere vedligehold, men vi opsætter også vinduer af aluminium og plast, som kræver mindre vedligehold.

Vi sørger for professionel udskiftning og opsætning af dine vinduer og døre, uanset om det er en newyorkerdør inde i huset, eller udskiftning af alle dine vinduer og døre i boligen.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD 

Vi kan altid hjælpe dig med din opgave, så kontakt ostelefon 20 27 93 63 for et gratis og uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer i Herning.